Påske🐣 hva er tradisjon for deg og dine?

logo Hr Lunner AS

For meg er det hyttetur og skiturer på fjellet med kvikk lunch og appelsin i solveggen. Denne påska blir en kombinasjon, både dager på fjellet og hjemme. Jeg ser frem til fine påskedager hjemme med en god bok i solveggen, og tid sammen med familien.

Uansett er noe av det koseligste jeg gjør å ta frem påskepynt som gutta mine har laget på barneskolen.. Noen kyllinger med ett øre, og noen er halvferdig uten nebb.. alle får plass i den tradisjonelle kyllingflokken på kjøkkenbordet 🐣🤣🐣 

Hvilke planer har barnet ditt og du?

Enten du og dine tilbringer påsken hjemme, på fjellet eller ved sjøen, ønsker jeg at du får noen avslappende dager.

Det å ha tid nok til å roe ned, og gjøre annerledes og fine aktiviteter uten at alt trenger planlegging.

Akkurat det står høyt på ønskeliste for mange famiilier, utfra hva foreldre har delt med meg siste uker. Det har vært ett langt skoleår med mange ekstra utfordringer. 

For ikke å glemme  påskens brettspill som kan samle hele familien.. Det at vi har tid nok, betyr mye for barna våre. Ha fokus på de enkle opplevelser for mestring og glede.. Som barnet ditt og du kan bruke på en positiv måte når skolen starter opp igjen etter påske. 

Sist men ikke minst: Husk også å ta tid til deg selv og aktiviteter som gir DEG påfyll. Det trenger du for å gjennomføre siste del av skoleåret.

 

Men dessverre er det ikke alle barna våre som får til å nyte skoleferien..

Dette gjelder særlig for deg som har jente eller gutt som har vansker med å være på skolen. Mange foreldre har tatt kontakt med meg, og ønsker å bruke påsken til å komme i gang å hjelpe. Om det også gjelder for deg, har jeg påsketilbud til deg.  enkelt oppstartkurs du kan se når det passer deg. 

 

Jeg ønsker deg og dine en riktig god påske 🐣😎🐥

Varm hilsen fra Helene

PS!Påsketilbud til deg - klikk her for info  

>
Skroll til toppen