Personvern

Informasjon om angrerett og hvordan HR Lunner AS, behandler personopplysninger

Hvem er jeg?

Min nettadresse er: helenelunner.no

Ansvarlig for behandling av personopplysninger er meg, Helene Ruud Lunner. Jeg kan kontaktes på e-post: helene@helenelunner.no

Du har blitt sendt til denne nettsiden fordi det blir brukt informasjonskapsler, også kjent som cookies, på www.helenelunner.no. Dette er en generell info om hva slags informasjonskapsler www.helenelunner.no bruker, hvilke opplysninger som blir behandlet, formålet med behandlingen og hvem som behandler opplysningene. Se også generell info om informasjonskapsler nederst på denne siden.


Infokapsler som brukes på helenelunner.no

Informasjonskapsler på helenelunner.no, brukes til å samle informasjon anonymt.

Informasjonskapslene som eksisterer på helenelunner.no, brukes til, dersom ikke annet er nevnt, innsamling av brukerstatistikk og språkinnstillinger på siden.

Les mer om hva infokapsler faktisk er her.

Infokapsler som eksisterer på helenelunner.no:

Google Analytics:

Google Analytics er et analyseverktøy jeg bruker for å anlysere brukeroppførsel på helenelunner.no Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benytter Google Analytics et javascript, som igjen lager 5 forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene benyttes til å lagre bevegelsesmønsteret på et nettsted og hver enkelt bevegelse. Disse informasjonskapslene er:

__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.

__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.

__utmc: Lagres til nettleseren lukkes.

__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.

__utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.

_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.


Facebook

Vi bruker Facebook page plugin og Facebook kommentarer som benytter infokapsler. Facebook cookies settes hvis du tidligere har besøkt Facebook, eller har klikket «liker» eller en annen link på vår Facebook side. Cookies/infokapsler brukes også i forbindelse med tilbud og annonser på Facebook.

Når lagrer vi informasjon om deg som person?

E-post lister

På nettsiden vår vil du finne ulike «opt-in» bokser. Det vil si at du kan registrere deg på vår e-post liste for nyhetsbrev, eller du kan registrere deg for å få tilsendt f.eks et pdf dokument eller en e-bok. Du blir da bedt om å registrere navn og e-post adresse. Det vil stå klart og tydelig hva vi kommer til å sende deg. Om du f.eks melder deg på en liste for info fra helenelunner.no, så vil det stå hvor ofte du kan forvente å høre fra meg. Vi  bruker Campaign Monitor sin tjeneste for utsendelse av denne type e-post utsendelser, og du vil alltid ha mulighet til å melde deg av lister du står på ved å klikke på en «meld deg av» link i e-posten du mottar.

Kurs du kjøper fra HR Lunner AS

Når du kjøper et kurs fra Helene Lunner AS, ber vi deg om å registrere navn, e-post og telefonnummer, adresse og postadresse. Dette gjør vi for å kunne sende deg en korrekt faktura iht bokføringsforskriftens formkrav til faktura.  Jeg bruker kursplattformen New Kajabi til flere av mine nettkurs, og dine registrerte personopplysninger, nevnt over, oppbevares iht. gjeldende regler for personvern.

Når du logger inn på helenelunner.no, vil en informasjonskapsel bli lagret i din nettleser. Opplysningene er nødvendig for at du skal ha tilgang til dine kurs og medlemskap mens du er innlogget. Denne informasjonskapselen er individuelt knyttet til deg og noe av din aktivitet vil bli sporet. Hvis du f.eks. prøver å logge inn på kontoen din med feil passord, kan vi se et mislykket påloggingsforsøk i loggen. Det gjør at vi i de fleste tilfeller kan se årsaken til at du ikke kommer inn og kan hjelpe deg med det.

Kredittkortinformasjon lagres ikke på helenelunner.no sin server. Alle kjøp går via Stripe Payments Europe, Ltd., 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin.


Hvor kan du se data HR Lunner har lagret på deg?

Du kan se alle data som er lagret på deg på din kursportal«Min konto» siden. Der kan du også endre type medlemskap eller avslutte kundeforholdet ditt til HR Lunner AS.

Vi gjør oppmerksom på at det å avslutte kundeforholdet gjør at du mister tilgang til alle nettkurs. 

Kommentarer på bloggen

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Du kan be om å få slettet eller anonymisert alle kommentarer du har lagt inn ved å kontakte oss på e-post: helene@helenelunner.no

Sletting av data

Som tidligere nevnt, så kan du når som helst melde deg av e-post lister du står på. Har du kjøpt kurs hos oss, så har du også rett til å få slettet alle data vi har lagret på deg på nettsiden. Men det betyr i såfall at vi ikke lenger har mulighet til å levere deg den tjenesten du har kjøpt, da det ikke vil være mulig å logge inn på våre nettkurs uten e-post adresse og passord.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Vi kan naturlig nok ikke slette regnskapsbilag, da vi er pliktig å oppbevare disse i 10 år.

Info om cookies/infokapsler

Informasjonskapsler er små filer som lagres av din nettleser på din maskin. Dersom du åpner en annen nettleser på maskinen din, vil ikke de samme informasjonskapslene bli overført dit. Informasjonskapsler i seg selv, har ingen verdi, da de lagrer kun et tilfeldig identifikasjonsnummer. Det er først når du knytter denne informasjonen opp mot en database, at informasjonen kan behandles. Eiere av HR Lunner AS, bekrefter at denne informasjonen behandles strengt og den kun brukes til det formål som er ment for innsamling av data. Identifikasjon av brukere, gjøres bare i de tilfeller det er strengt nødvendig. En informasjonskapsel inneholder som regel fire parametere:

Navn på informasjonskapsel
Unik id til informasjonskapsel (denne er knyttet til din nettleser)
Hvor lenge informasjonskapselen skal lagres på din maskin
Domene som informasjonskapselen gjelder for

På grunn av siste punktet her, er det svært vanskelig å misbruke en informasjonskapsel. En informasjonskapsel i seg selv har liten verdi før den blir knyttet opp til et database. Derfor vil den ha lav eller ingen verdi dersom noen prøver å flytte den over til et annet domene, fordi man ikke har tilgang til databasen.

Du kan deaktivere infokapsler i nettleseren din, men de fleste nettsider vil da ikke fungere som de skal

Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i din nettleser. Men hver da klar over at svært mange nettsider ikke vil fungere. Du vil for eksempel ikke ha mulighet til å handle i nettbutikker, logge deg på sosiale medier som Facebook, Twitter, Google+ osv.

Du kan også velge å slette infokapsler på i nettleseren din med jevne mellomrom. Mer om det finner du på Hjelp siden.

Vil du vite mer om den såkalte «cookieparagrafen»?

Post- og Teletilsynet er ansvarlig for å håndheve cookieparagrafen. Her kan du lese mer om Post- og Teletilsynets uttalelser i forbindelse med ekomloven.
Datatilsynet har uttalt selv at de er i mot løsningen om at nettsteder nå må opplyse om bruken av informasjonskapsler. Dette skyldes blant annet fordi det er upraktisk og fordi det er vanskelig å håndtere. Du kan lese mer om Datatilsynets egen uttalelse om «cookieparagrafen» som tredde i kraft 1. juli 2013.

Mer om GDPR loven(Personvern i EU/EØS): https://www.eugdpr.org/


Angrerett

Generelle betingelser på kurs:

For våre kurs gjelder følgende bestemmelser:

Påmeldingen er bindende og skjer via våre nettsider med bekreftelse på epost. Vi godtar kun forhåndspåmelding og betaling.

Angrerett

For livekurs eller digitale kurs hvor du får tilgang til alt innhold med det samme, omfattes ikke av angreretten. 

Innhold som ikke leveres på fysisk medium, men som kjøpes og lastes ned eller strømmes direkte fra internett, er unntatt fra angreretten. Dette kan du lese mer om på dette dokumentet 

For andre digitale kurs hvor du får tilgang til innhold underveis i kurset, gis du rett til å gå fra denne avtalen innen 14 dager uten å oppgi noen grunn til dette. Angrefristen utløper 14 dager etter inngåelse av avtalen om kjøp av nettkurs fra HR Lunner AS. 

For kjøp av medlemsportal Løvemammaportalen, er dette et løpende abonnement hvor du får tilgang til alt innhold med en gang.  Du kan selv si opp når som helst, og det er ingen angrerett eller reklamasjon. For avtaler hvor det er bindingstid, er det 14 dagers angrerett. 

For å kunne bruke angreretten må du underrette oss: 

HR Lunner AS, Tømmerholsveien 52, 2849 Kapp. 

På en utvetydig måte om din beslutning om å gå fra avtalen, Send mail til: helene@helenelunner.no.

For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du vil bruke angrefristen før angrefristen utløper. 

Virkningene av at angrefristen brukes: 

Dersom du går fra denne avtalen, skal vi tilbakebetale alle betalinger vi har mottatt fra deg, herunder leveringskostnader (med unntak av tilleggskostnader som følger av at du har valgt en annen type levering enn den billigste typen standardlevering vi tilbyr), uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dagen vi mottar melding om din beslutning om å gå fra denne avtalen. 

Vi foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet med oss. 

I alle tilfeller vil du ikke bli pålagt noe gebyr som følge av tilbakebetalingen. 

Dersom du har anmodet om at utførelsen av tjenestene, levering av digitalt kurs, skal påbegynnes før angrefristen utløper, skal du betale oss et beløp som står i forhold til den som er utført eller levert fram til du underrettet oss om at du ønsket å gå fra avtalen, sammenlignet med full oppfyllelse av avtalen. 

Vi foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet med oss. 

I alle tilfeller vil du ikke bli pålagt noe gebyr som følge av tilbakebetalingen.

HR Lunner AS

Tømmerholsveien 52

2849 KAPP

Mail: helene@helenelunner.no

>
Skroll til toppen