INNFØRINGSKURS

for deg som har barn med økende skolefravær.. eller det har pågått over tid og utviklet seg til angst og vegring for skolen

ungdom, jente og mor - bekymret

INVITASJON til deg som ønsker å forstå hva som skjer med barnet ditt, og hvor du kan starte å hjelpe. 

Lær deg grunnleggende forståelse for barnet ditt med økende skolefravær, slik at du blir trygg på hvordan møte jenta eller gutten din.. Og hvordan komme i gang med å hjelpe

Det er nå stor økning i antall foreldre som tar kontakt og ber om hjelp til eget barn. De forteller om bekymring og konstant vond klump I magen, for barnet sitt som har fått økende fravær fra skolen. Eller som har utviklet angst eller vegring for skolen.. 

Som melding jeg fikk fra denne mammaen som har barn på 11 år: Jeg ønsker å forstå; hva er det med barnet mitt.. Jeg blir så rådvill for hvordan hjelpe for gutten min som nå er mer og mer hjemme. Jeg lurer på hvor jeg starter og hva som kan hjelpe? Jeg føler meg så usikker.

Hvorfor dette tema er særlig viktig nå?

Forskere om skole er bekymret for økning i antall elever som strever med økt og bekymringsfullt. I gjennom snitt har vi nå 2 elever i hver skoleklasse,  som er fordobling fra før pandemien. Dette er bekymringsfullt, for hvordan de vil mestre skolen fremover. Barna våre som er i risikogruppa trenger raskt hjelp!


Dette vil du få når du registrerer deg:

Du får tilgang til kurset med en gang etter din påmelding er registrert.

I tillegg får du ekstra BONUS. Du vil få mail med invitasjon til spørsmål og svar tirsdag 12. Mars kl. 1830-1930. Du som ikke kan delta live, vil få opptak. Her får svar dine spørsmål om innhold i kurset eller barnet ditt og skolefravær. Vi møtes i eget møterom, lenke får du tilsendt i mail i god tid før vi møtes.

BONUS 2: Hvordan gå frem for godt samarbeid med skolen til beste for barnet ditt?  Du får videolæring med trinn for trinn hjelp, som vil gi deg trygghet i møte med skolen (Kommer 2 uker etter din oppstart av innføringskurset)

Hvem er dette for?

Dette er for deg som har barn mellom 6-17 år med økende fravær i skolen. Enten det har oppstått siste tida, eller det har pågått over lengre tid.

Er du lærer i skolen og ønsker hjelp med tiltak som virker for elever? Jeg tilbyr nå eget oppstartkurs for lærere og andre fagpersoner i skolen, klikk her for info: Praktisk info om kurset

Du får egen tilgang til kurset, som gjelder kun for deg (eller at dere foreldre ser kurset sammen). Her får du egen mail med info om pålogging. Du velger selv eget brukernavn og passord ved påmelding. 

Du kan se kurset når det passer deg, fra egen egen pc eller telefon. Du har tilgang til kurset i 6 måneder, og kan se det så ofte du ønsker.

I dette innføringskurset vil du lære:

  • Grunnleggende kunnskap om ditt barn og bekymringsfullt skolefravær. Du vil få læring trinn for trinn, uten at du trenger noen kunnskaper om skolesystemet fra før
  • Forståelse om hva som skjer med barnet ditt.. og mulige årsaker til økende fravær fra skolen 
  • Hvem kan hjelpe deg og barnet ditt, og hvordan gå frem for støtte og raske tiltak
  • Oversikt på flere tiltak for barnet ditt. Jeg deler utfra min lange erfaring fra skolen for hva som virker av tiltak i skolen

Hva vil du oppnå med å delta:

  • Trygghet på når du bør bekymret for ditt barn 
  • Tro på at det er mulig å få til endringer, selv om det ser aldri så vanskelig ut
  • Forståelse for ditt barn med sine vansker.. det er første trinn for å få til endring
  • Trygghet på hvordan komme i gang og hjelpe jenta eller gutten din


Verdi kr 3.000,- 

Din pris, kr 697,- Dette er tilbakemeldinger fra andre foreldre som har deltatt på mine foreldrekurs om angst og vegring fra skolen:

Hilde Sollien

mamma

Jeg anbefale kurset  det sterkeste


Profesjonell hjelp fra første stund.

Før jeg startet på foreldrekurset, var hodet fullt av bekymringstanker om hva jeg skulle gjøre for barna mine som ble mer og mer borte fra skolen. Jeg visste ikke hvor jeg skulle starte, og hva jeg skulle gjøre til rett tid. Følte meg som en dårlig mamma som ikke fikk det til, siden jeg ikke kom noen vei.


 føler jeg meg mye sterkereog vet jeg vil klare å  det tilDet gir utrolig styrke å få kunnskap om angst og vegring for skolen, slik at jeg forstår hvordan barna mine har det egentlig!  Barnet mitt føler mestring med riktig fokus. 


Det jeg likte aller best med kurset, var å få konkrete råd som hjelper meg mye I hverdagen. Det å vite at jeg har støtte og hjelp fra Helene, og at hun hjelper meg på vei fremover. Det gir meg trygghet. Og ikke minst det at hun alltid møter meg med forståelse for hvordan jeg har det som mamma! Liker veldig godt at hun motiverer meg, det gir mestring for meg, slik at jeg kan overføre det til barna mine.


Jeg anbefale kurset  det sterkesteProfesjonell hjelp fra første stundFra kaos i hverdagen til at brikkene faller mer og mer på plass og både meg og barna mine. Vi opplever nå mestring!

Hvem er jeg og hva er min bakgrunn for  å dele med deg?

Mitt navn er Helene Ruud Lunner.

Jeg har 28 års erfaring fra skolen som lærer, skoleleder og pedagogisk-psykologisk rådgiver. I tillegg har jeg også vært ansvarlig for lærlinger og lærekandidater. Jeg kan hele skolesystemet fra barnet ditt starter i 1. klasse til avsluttet videregående skole. Det å stå I praksisfeltet  i møte med tusenvis av elever og fagpersoner I skolen, har gitt meg unik kompetanse og erfaring for å finne  tiltak for den enkelte elev... 

Jeg tilbyr kurs og veiledning om tema ufrivillig skolefravær, angst og vegring, for både foreldre og fagpersoner i skolen. Gjennom siste 7 år har tusenvis av foreldre har deltatt på mine nettkurs, veiledning og coaching med meg, slik at de får trygghet I hvordan hjelpe eget barn til skolemestring. 

Om du nå føler deg rådvill og strever med barnet ditt og skole, har jeg erfart at det er mulig å hjelpe barna våre til å få en bedre skolehverdag, selv om det ser aldri så fastlåst ut. 

Jeg lykkes med å hjelpe min sønn til å gjennomføre skolen, selv om få trodde det var mulig! Jeg tok noen viktige valg underveis for å få det til: Jeg ble en løvemamma!  Dette er hovedgrunnen til at jeg brenner for å hjelpe deg, slik at du også hjelpe ditt barn til skoledager med trivsel og mestring.

Jeg har tilegnet meg kunnskap om tema ufrivillig skolefravær og skoleangst gjennom flere år, fra tidlig fase hvor vi begynte å sette fokus på tema i Norge. I  tillegg har jeg også erfaring med kurs om tema skoleangst og  veiledning i enkeltsaker for lærere og andre ansatte i skolen

Tilbudet ditt utgår om: 

04
DAger
:
 
00
Timer
:
 
00
Minutter
:
 
00
sekunder

You missed out!

Dette er tilbakemelding fra en mamma etter gjennomført foreldrekurs hos meg:

Resultatene er fantastiske!! 

Sønnen min som har hatt vansker med å være på skolen siste 3 år, går nå på skolen hver dag uten å grue seg. Jeg trengte en dytt for å få nytt perspektiv på skolevansker for mitt barn. Det skjedde selvfølgelig ikke over natta.. men med tålmodighet og gjøre tiltak som vikrer over tid så oppnådde jeg å hjelpe mitt barn tilbake i skolen 

Mamma Cathrine    

HR Lunner AS Copyright© 2024 

helenelunner.no - helene@helenelunner.no. Alle rettigheter. Personvern                          

>
Skroll til toppen