REFERANSER

Dette sier andre som har valgt å delta på mine online kurs eller veiledning/coaching med meg:

Du gjør veilederjobben så grundig og er så kunnskapsrik!

Er bare så glad for at jeg meldte meg på, og fikk lov til å bli med i Løvemamma-portalen! Beste anbefaling fra venninne.

Det gjør også så godt å føle at man ikke står alene i de utfordringene man har rundt egne barns skolesituasjon.

Tone// mamma og lærer

Jeg er veldig glad for mitt valg om medlemsskap, da det var til stor nytte og hjelp for min datter i ungdomsskolen. Hun er nå elev på videregående skole og det fungerer kjempebra.

Anbefaler deg til andre foreldre som har barn med utfordringer i skolehverdagen

Jan Henrik Frogner // pappa

Jeg meldte meg hodestups inn I Løvemamma portalen, og er evig takknemlig for det

Jeg trengte en dytt for å få nytt perspektiv på skolevansker for mitt barn. Det fikk jeg raskt, og resultatene er fantastiske. Sønnen min har vært skolevegrer i 3 år, går nå på skolen hver dag uten å grue seg. Det skjedde selvfølgelig ikke over natten.
Løvemamma portalen var det jeg trengte for å få på plass de siste brikkene.

Cathrine // mamma 

dame glad - med sol!

Det er så uendelig godt å føle seg forstått

Kjære Helene! Tenk at jeg skulle finne deg helt plutselig. 

Nå sitter jeg her og ser på første video i kurset, og  tårene vil bare renne. Det er så uendelig godt å føle seg forstått😍


Du sier alt om hvordan jeg føler det som mamma til jenta mi som strever på skolen. Jeg ser lyset i tunnelen med deg på mitt lag😘Tusen takk!

Camilla // mamma

mamma i solnedgang

En av de beste investeringer...

Har du  bekymringer for barnet dine i skolen, da er dette rette portalen for deg! Om du ønsker å være I forkant av skoleåret, er den til stor hjelp for å forstå skolesystemet, lover og regler. Da vet du akkurat hva du skal gjøre og hvorfor. Dette er en av de beste investeringene jeg har gjort for meg selv, for å ikke være helt alene og uvitende i møte med skolen.

// mamma anonym av hensyn til eget barn

Jeg vil anbefale kurs med Helene, fordi hun virkelig bryr deg om deg og barnet ditt. Hun veileder deg ut fra hva DU trenger!

Før jeg startet I Løvemamma portalen, stod jeg i en utrolig vanskelig livssituasjon. Barnet mitt hadde det tøft, og jeg var nylig blitt enke. Jeg følte at skolen ikke hørte på meg, og jeg hadde verken tid eller overskudd til å sette meg inn I alt med skolen for mitt barn.

Etter at vi begynte å jobbe sammen, har barnet mitt og jeg fått en total endret hverdag. I stedet for frustrasjon rundt skole og lekser, har jeg senket skuldrene, og blitt mer avslappet og trygg. Nå har jeg en kyndig veileder ved min side som har skapt mer harmoni og glede i vår hverdag.

Veiledningen jeg får av Helene er så konkret og lettfattelig, og er det noe jeg ikke forstår er det bare å spørre. Hun gir meg en oppskrift på det jeg trenger, så jeg slipper å bruke timesvis på å utsette og bruke timesvis på å utsette og grue meg for oppgaven. I tillegg vet jeg hun står på sidelinja og heier på barnet mitt og meg.

Først lurte jeg på om var verdt å betale for hjelp.

Så var spørsmålet, har jeg råd? Jeg stilte meg spørsmål: Hva er verdien på mitt barn og min tid? Jeg fant ut at med noen omprioriteringer, så får jeg mer sjelefred med å abonnere på Løvemamma portalen og hjelp fra Helene, enn abonnement på Tara og Costume eller ta en kaffe latte på kjøpesenteret.

Jeg kjøper meg nå mer fritid og spisskompetanse, som gjør at jeg kan bruke min virkelig tid på barnetmitt og MEG.

Jeg som mamma har det nå 100 ganger bedre med meg selv, med barnet og med skolesituasjonen. Jeg har rett og slett oppnådd sjelefred.


Det hadde tatt minst 6 måneder, mest sannsynlig ett år, å sette meg inn i lover og forskrifter om skole, og den tiden hadde ikke jeg ikke.

Vi har nå oppnådd harmoni og trygghet for skolesituasjonen til min sønn. Jeg kan aldri få takket Helene nok fordi hun har gått veien og gjort sine erfaringer som mamma, og at hun deler sin kompetanse og oss foreldre, og våre familier.

Inger K. Mikalsen// mamma

mamma i solnedgang

Før jeg ble medlem i Løvemamma portalen, følte jeg meg veldig usikker på hva jeg egentlig kunne forvente av hjelp fra skolen til barnet mitt.

Og ikke minst, hvordan jeg skulle gå frem for å få hjelpa som mitt barn hadde behov for hjelp i skolen.

Nå har jeg blitt trygg på hva jeg kan forvente, og barnet mitt har fått en mye bedre skolehverdag.

Det jeg liker aller best med Løvemamma portalen, er den profesjonelle hjelpen jeg får fra Helene, som er erfaren fagperson i skolen.

Før jeg meldte meg inn, var jeg nysgjerrig på hva det var. Jeg vil anbefale Løvemamma portalen for andre mammaer, fordi den har lært meg hvor viktig det er å forstå skolesystemet, og ha et positivt fokus på skolen.
Det har gitt mitt barn nødvendig forutsigbarhet og mestring i skolehverdagen!

Tove Wiig Holmen // mamma 

dame glad - med sol!

For første gang på 4 år har første skoledag startet uten gråt og redsel for at mamma skal gå! 

Tusen takk Helene for råd om tidlig forberedelser og kontakt med skole her i Løvemamma portalen!

Sylvia Meijer // mamma

ADHDmamma - trist og bekymret, ser utover havet

Har du bekymringer for barnet dine i skolen, da er dette rette portalen for deg!

Om du ønsker å være I forkant av skoleåret, er portalen til stor hjelp for å forstå skolesystemet, lover og regler. Da vet du akkurat hva du skal gjøre og hvorfor. Dette er en av de beste investeringer jeg har gjort for meg selv, for å ikke være helt alene og uvitende i møte med skolen.

 // mamma, anonym av hensyn til eget barn 

Kurset har gitt meget gode resultater for oss. Vår datter ønsker nå å gå på skolen. 

Før vi gjennomførte foreldrekurset om skole, hadde vårt barn utfordringer med mobbing og skolevegring. Og vi hadde problem med å få til samarbeid med skolen. Til andre som vurderer å kjøpe kurset, ForeldreABC skole kan vi si: Kjøp kurset. Vi er storfornøyd, vi fikk enda mer ut av kurset enn forventet. Vi vil uten tvil anbefale dette kurset til andre foreldre. Det gir deg kunnskap og informasjon, som du trenger for å hjelpe ditt barn gjennom skolesystemet.

Marit og Steinar Arntsen//  Foreldre

Ved hjelp av Helene, har jeg blitt trygg og  bevisst på meg selv!

Jeg var tidligere den stille jenta på sidelinja, som alltid har vært hjemme og gjort lekser. Ved hjelp av Helene, har jeg blitt trygg og  bevisst på meg selv!

Jeg deltar nå  i samtaler med ukjente, noe som var helt utenkelig tidligere. Jeg er nå også flinkere til å legge fra meg lekser for å prioritere venner, eller noe annet jeg har lyst til å gjøre. Helene har gitt meg mye! Trygghet på hvem jeg er, og dagene går lettere med hjelp til å sortere tankene mine! 


Jeg vil virkelig anbefale Helene til andre ungdommer som strever med dårlig selvfølelse og selvtillit!

 //   Jente, 17 år. Elev på videregående skole

DU er den viktigste personen i ditt liv, og fortjener å finne  dine gode egenskaper, ressurser og verdier

Jeg "møtte veggen" og måtte takle hverdagen som utbrent med uutholdelige fysiske og psykiske utfordringer. 

Jeg trengte hjelp til å finne "lyset i den mørke tunnelen". Helene har lært meg teknikker for bedre kontroll på tanker og følelser. Og viktigheten av å sette seg mål og veien for å komme dit.


Da jeg ble anbefalt å gå til coach, tenkte jeg at dette ikke var det rette for meg. Jeg trodde bare idrettsutøvere og karrieremennesker benyttet seg av coach,  ikke en som bare var opptatt av å komme seg gjennom hverdagen. I dag forstår jeg bedre!


Det er alltid like hyggelig å bli tatt i mot av Helene. Du føler deg fort trygg og godt ivaretatt. Det beste med møtene våre, var at jeg kunne gå ut igjen med økt mestringsfølelse, selvtillit og nytt pågangsmot. Det er en utrolig god følelse å bli bedre kjent med seg selv! Coachingrosessen har gitt meg en god start på resten av mitt liv! 


Lurer du på om coaching er noe for deg?Ikke nøl! DU er den viktigste personen i ditt liv, og fortjener å finne dine gode egenskaper og ressurser.

Jeg kan absolutt anbefale Helene som coach for hjelp til små eller store utfordringer i hverdagen. 


//   Utbrent karrierekvinne og mamma

Jeg har har gjennomført planer jeg har drømt om.

Jeg har fått hjelp av Helene på flere områder siste året. Hun har gitt meg mulighet til å jobbe strukturert og målrettet. Jeg har har gjennomført planer jeg har drømt om. Samtidig har Helene gitt meg god støtte og faglig tyngde underveis.

Hun har stilt de rette spørsmåla og gitt meg dytt i i riktig retning, mot mitt mål.

I tillegg har jeg fått hjelp med mestring av  skolehverdagen for min ungdom med ADHD. Jeg kan virkelig anbefale Helene på det varmeste!

//   Mamma til ungdom med ADHD 

Jeg anbefaler coaching med Helene

Coaching hos Helene har vært en både hyggelig, interessant og nyttig opplevelse. 

  //   Kvinne, sykepleier

>
Skroll til toppen