Jeg feirer at jenta mi går på skolen hver dag.. få Lines historie her

I dag vil jeg dele en hærlig og sann historie med deg om mamma Line.

Den startet med en en mail hun sendte meg for ett år siden. (jeg har fått tillatelse til å dele historien fra mamma.. av hensyn til hennes barn, har jeg endret navn).

Jeg en fortvilet mamma😰, som er takknemlig for at jeg har funnet deg, og endelig tatt mot til å melde meg inn i din løvemamma portalen. Jeg startet opp først for 6 måneder siden, men ombestemte meg etter få dager, da jeg var sikker på at jeg kunne hjelpe jenta mi på egen hånd. Jeg forstod da ikke hvor bra denne portalen er. Jeg har ikke fått til noen endring alene, så nå er jeg superklar for hjelp og støtte fra deg.

Jenta mi, Mina, 11 år, er ei hærlig, morsom og omtenksom jente🧡 som ikke føler at hun mestrer skolehverdagen.Er mye urolig og klarer ikke å konsentrere seg på skolen. Hun synes ofte mye er urettferdig og opplever å få negativt tilsnakk på skolen. Nå blir det stadig vanskeligere å få henne på skolen.. Og min fortvilelse øker for hver dag..

Mina er så sliten når hun kommer hjem, og begynner ofte å gråte eller er veldig sint. Jeg støtter henne så godt jeg kan, men ikke lett. Læreren har utfordret henne på å være mer selvstendig hjemme. Dette jobber vi også med, men jeg ser hun blir ekstra sliten av det. Mina gjør det for å glede læreren sin og jeg er redd dette blir for mye for henne.

Jeg forsøker å være selvstendig mamma.. men det er ikke derfor jeg strever med å sitte stille og følge med og konsentrere meg i klassen. Jeg tror det er noe galt med meg🧡

Minas betroelse til mamma.. hun ble jo litt lei seg over hva lærer hadd sagt.

Mamma fortalte at Mina ble jo litt lei seg over hva lærer har sagt, og hun sa til mamma: Jeg forsøker å være selvstendig mamma.. men det er ikke derfor jeg strever med å sitte stille og følge med og konsentrere meg i klassen. Jeg tror det er noe galt med meg🧡

Line forteller videre: Det er også mye uro i klassen og generelt utfordrende læringsmiljø på skolen. Jeg stanger stadig hodet i veggen og vi har hatt gjentatte møter, telefoner og mail med skolen. Line startet raskt å gjøre i Løvemma portalen, og ba ofte om hjelp fra meg underveis. Hun fikk raskt til små seire underveis for jenta si og seg selv det neste halvåret.

Oppstart av nytt skoleår i august ble en skikkelig opptur..

Jeg fikk da denne mailen:

Mina har hatt en flott skolestart i 7.klasse🧍‍♀. Hun fikk ny lærer, og han har tatt tak. I samarbeid med kontaktlærer og oss har vi klart å motivere jenta vår til å gå på skolen hver dag. I dag hadde jeg skolemøte med PPT og andre faginstanser.. Jeg forberedte meg godt , og brukte videolæring i Løvemamma portalen, om hvordan planlegge og gjennomføre. Hurra for at jeg klarte å beholde roen🤗.. For første gang opplevde jeg å bli tatt på alvor fra skolen. Er evig takknemlig for alt jeg har lært av deg Helene.

lærer og elev- jente

Og det fortsetter utover høsten med flere flere oppturer, og noen vanskelige dager innemellom, som det ofte er med barna våre som har utfordringer i skolen. I desember sier mamma Line:

Jeg feirer at jenta mi nå går på skolen hver dag💚

Hun har fortsatt utfordringer faglig og på torsdag var hun helt knust når hun kom hjem. Men igjen takket være deg Helene tok vi frem boka med øvelser på mental styrke, og vi så på hendelser på hva hun hadde mestret før. Vi hadde en god samtale og hun klarte å snu frustrasjonen sin. På søndag kveld sa hun: Jeg gleder meg til skolen i morgen🧍‍♀Mammalykke🤗. Dette hadde jeg ikke klart på egenhånd. Så tusen millioner takk Helene.

Det som mamma Line har fått til for jenta si, kan også du få til for ditt barn. Viktige steg på veien er å hjelpe barnet ditt til å få tilbake tro på seg selv, og finne skoletiltak som virker – gjør en forskjell i skoledagen.

Nå har du mulighet for hjelp og støtte fra meg, slik at du kan oppnå endringer slik som mamma Line. Du som nå velger å takke ja til foreldrekurs eller veiledning 1-1, får akkurat nå delta på årets utfordring i 2023: Hjelpe barnet ditt til å få tilbake tro på seg selv.

Jeg viser deg vei med noen enkle øvelser.. De samme som mamma Line har tatt i bruk for jenta si. Her finner du også alt du trenger for å hjelpe ditt barn til skolemestring. Jeg vil vise deg, trinn for trinn.

Ønsker også du hjelp og støtte fra meg?

Du er så velkommen til å ta kontakt med meg, send meg mail: helene@mary-excelunner.no. vi gjør da avtale for en kort samtale (15 minutter) på telefon eller nettmøte, helt uforpliktende. Sammen kan vi finne ut hvor du starter, og hva jeg kan tilby deg av hjelp og støtte.

Varm hilsen fra Helene

KLIKK HER FOR GRATIS SAMTALE (inntil 15 minutter)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Your Attractive Heading

>
Skroll til toppen