TEMAKVELD

For deg som har barn med økende fravær fra skolen, uten at du forstår hvorfor

Eller har utviklet angst eller vegring og ikke mestrer skolehverdagen 

INVITASJON til deg som ønsker å forstå hva som skjer med barnet ditt, og hvor du kan starte å hjelpe. 

BLI MED: Torsdag 19. Januar kl. 20-2145

Det er nå stor økning i antall foreldre som tar kontakt og ber om hjelp til eget barn. De forteller om bekymring og konstant vond klump I magen, for barnet sitt som har fått økende fravær fra skolen. Eller som har utviklet angst eller vegring for skolen.. 

Som melding jeg fikk fra denne mammaen som har barn på 11 år: Jeg ønsker å forstå; hva er det med barnet mitt.. Jeg blir så rådvill for hvordan hjelpe for gutten min som nå er mer og mer hjemme. Jeg lurer på hvor jeg starter og hva som kan hjelpe? Jeg føler meg så usikker.

Temakvelden er for deg som har barn mellom 6 til 17 år med økende fravær fra skolen. Enten det har startet nylig, og du ikke helt forstår hva som er med barnet ditt, eller det har pågått over tid, og du vet at barnet ditt har utviklet angst og vegring for skolen. 

Hvorfor er tema særlig viktig nå?

Forskere om skole er bekymret for at flere elever enn tidligere har økt fravær under pandemien, og vansker med å være på skolen.  Dette er bekymringsfullt, for hvordan de vil mestre skolen fremover. Barna våre som er i denne risikogruppa trenger hjelp NÅ!


Dette vil du få når du registrer deg:

Tilgang til temakveld for deg, eller for dere  foreldre som deltar sammen. Du kan få direkte hjelp med ditt barn, med å stille meg spørsmål  i forkant, eller underveis på temakvelden. Jeg setter av god tid til å svareI etterkant får du tilgang til opptak, slik at du som blir forhindret kan se i etterkant. Eller for deg som ønsker å se innholdet på nytt.

Hvem er dette for?

Dette er for deg som har barn mellom 6-17 år med økende fravær i skolen, uten at du forstår hvorfor (ikke influensa. ) Enten det har oppstått siste tida, eller det har pågått over lengre tid. Er du lærer i skolen og ønsker hjelp med tiltak som virker for elever? Jeg tilbyr nå egen temakveld for fagpersoner i skolen klikk her for info: 

Praktisk info om temakveld

Jeg inviterer deg til nettmøte, og du kan delta fra egen pc eller telefon. Du kan være helt anonymt, og vil bare synlig for andre deltakere om du ønsker. Du som er påmeldt, får tilgang til opptak, slik at du som er forhindret kan delta. Eller du ønsker å se så mange ganger du ønsker

På denne temakvelden vil du lære:

  • Jeg tar deg med, helt grunnleggende, trinn for trinn, uten at du trenger noen kunnskaper om skolesystemet fra før
  • Forståelse om hva som skjer med barnet ditt.. og mulige årsaker til økende fravær fra skolen 
  • Hvem kan hjelpe deg og barnet ditt, og hvordan gå frem for rask støtte og tiltak
  • Tiltak for barnet ditt, slik at hun eller han mestrer å være på skolen. Her får du tilgang til min verktøykasse, med aller beste oppstarthjelp i skolen 
  • Jeg vil sette av god tid til å svare på dine spørsmål  


Hva vil du oppnå med å delta:


  • Forstå hva som kan være årsaken til økende fravær for ditt barn
  • Ha trygghet på når du bør bli bekymret, og hvor du starter med å hjelpe 
  • Forstår hva som virker av tiltak og hvem som kan hjelpe barnet ditt og deg
  • Når du er trygg på hva som kan hjelpe , kan du hjelpe ditt barn tilbake til en normal skolehverdag.  Jeg har erfart gang på gang, hvor viktig du er som foreldre for at ditt barn raskt får hjelp som virker
  • Det er mulig å få til endringer, selv om det ser aldri så vanskelig ut

Temakveld foreldre:

Kr 249,- 

Verdi kr 995.- 


Dette er tilbakemeldinger fra andre foreldre som har deltatt på mine foreldrekurs om angst og vegring fra skolen:

Hilde Sollien

mamma

Jeg anbefale kurset  det sterkeste

Profesjonell hjelp fra første stund


Før jeg startet på kurset: Skolevegring - fra kaos til mestring, var hodet fullt av bekymringstanker om hva jeg skulle gjøre for barna mine som ble mer og mer borte fra skolen. Jeg visste ikke hvor jeg skulle starte, og hva jeg skulle gjøre til rett tid. Følte meg som en dårlig mamma som ikke fikk det til, siden jeg ikke kom noen vei.


 føler jeg meg mye sterkereog vet jeg vil klare å  det tilDet gir utrolig styrke å få kunnskap om angst og vegring for skolen, slik at jeg forstår hvordan barna mine har det egentlig! 

Barnet mitt føler mestring med riktig fokus. 


Det jeg likte aller best med kurset, var å få konkrete råd som hjelper meg mye I hverdagen. Det å vite at jeg har støtte og hjelp fra Helene, og at hun hjelper meg på vei fremover. Det gir meg trygghet. Og ikke minst det at hun alltid møter meg med forståelse for hvordan jeg har det som mamma! Liker veldig godt at hun motiverer meg, det gir mestring for meg, slik at jeg kan overføre det til barna mine.


Jeg anbefale kurset  det sterkesteProfesjonell hjelp fra første stundFra kaos i hverdagen til at brikkene faller mer og mer på plass og både meg og barna mine. Vi opplever nå mestring!

Kursholder er Helene Ruud Lunner

Min bakgrunn for å dele med deg, er at jeg har lang erfaring med skole og tiltak  for barna våre med økende fravær fra skolen

 Jeg har 25 års erfaring som lærer, pedagogisk psykologisk rådgiver, og rådgiver for lærlinger. Nå jobber jeg som leder i skolen, er mental trener og utvikler foreldrekurs for deg som har barn med vansker i skolen, og jobber som leder i skolen.

Hovedgrunnen er at jeg også er mamma: Jeg har erfart at livet ikke alltid blir som forventet, og mitt liv tok en uventet retning  da jeg fikk en nydelig sønn med ADHD og dysleksi, for over 20 år siden. Jeg levde i flere år med følelsen av bekymring og maktesløshet. Da min sønn gikk i 3. klasse på barneskolen, bestemte jeg meg for å gjøre alt, for at han skulle få oppleve mestring og glede i skole og hverdagen. Jeg ble en løvemamma!

I dag ser jeg at: Uten min innsats, hadde min sønn mistet muligheten til å fullføre videregående skole, allerede tidlig i barneskolen. Nå har han FULLFØRT OG BESTÅTT!  

God erfaring med å kurs og foredrag til skoler og andre fagpersoner om tiltak i skolen

Jeg brenner for hjelpe deg, slik at du kan hjelpe barnet ditt. Velkommen med! 

Påmeldingsfristen din utgår om: 

  1  4
Dager
:
 
  0  0
Timer
:
 
  0  0
Minutter
:
 
  0  0
Sekunder

You missed out!

Dette sier mamma etter å ha deltatt på foreldrekurs hos meg: 

Resultatene er fantastiske!! 

Sønnen min som har hatt vansker med å være på skolen siste 3 år, går nå på skolen hver dag uten å grue seg. Jeg trengte en dytt for å få nytt perspektiv på skolevansker for mitt barn. Det fikk jeg raskt, og resultatene er fantastiske. 


Det skjedde selvfølgelig ikke over natten.. Løvemamma portalen var det jeg trengte for å få på plass de siste brikkene.  Jeg kan ikke  takket deg nok for medlemsskapAnbefaler  det sterkeste - Løvemammaportalen er det mange foreldre som trenger.

Mamma Cathrine    

HR Lunner AS Copyright© 2022 

helenelunner.no - helene@helenelunner.no. Alle rettigheter. Personvern                          

>
Skroll til toppen