Drømmer du om at barnet ditt mestrer fag, har venner og tro på seg selv på skolen?

bilde meg blå kjole
 • Hvordan ville det vært om barnet ditt trivdes i skolen, og kom glad og fornøyd hjem hver dag? 
 • Tenk om du som mamma kunne slippe bekymringer for om barnet ditt mestrer fag, trives og har venner, eller om hun/han har tro på seg selv i skolehverdagen


Dette er ikke lenger bare en stor drøm. Nå kan du kan nå bli en del av Løvemamma portalen, som gir deg nøklene til å låse opp de riktige dørene for at dette kan bli virkelighet. Du får hjelp og støtte hver dag i skoleåret, fra oppstart til siste skoledag. Akkurat når du ønsker og trenger det!

Kr 397.- pr. måned (ingen bindingstid)

Eller 12 måneders program: Betal for 10 måneder, få 2 måneder gratis

Hva kan Løvemamma Portalen gjøre for deg? 

 • Med Løvemamma portalen vil du være i forkant av utfordringer som møter barnet ditt gjennom skoleåret, uansett årsak, og du vil få trygghet til å stå opp for barnet ditt når det trengs. Slik at barnet ditt kan få mulighet til å fullføre og bestå skolen, få seg utdannelse og jobb. Du vil få 3 NØKLER som er avgjørende for barnet ditt og deg:  

Nøkkel 1:

Hjelpe barnet ditt å få tilbake troen på seg selv!

Altfor mange av barna våre som har vansker i skolen, mister tro på seg selv.  Du kan hjelpe ditt barn, slik at hun får tilbake tro  at hun er god nok!  Tro på at han kan lære og mestre i skolen! Bli mental sterk! Det er faktisk avgjørende for all læring.... visste du det?

Mental styrke overser faktisk altfor mange skoler. Hver måned vil du få enkle teknikker og trinn for trinn tema, for hvordan du kan hjelpe barnet ditt til å bli glad og fornøyd med seg selv 

Nøkkel 2:

Hjelpe barnet ditt til å mestre skolen 

Du får kunnskap om det viktigste i skolesystemet, slik at du blir trygg på hvordan du går frem for å hjelpe ditt barn.

Enten barnet ditt har vansker med å lære seg å lese eller regne, strever med å seg venner, eller  har utviklet vegring for skolen. Uansett om barnet ditt har diagnose eller ikke. Enten barnet ditt er 6 eller 17 år.  

Du får verktøy for hvordan du møter skolen. Blir trygg på hva du kan forvente, og be om hjelp til. Og ikke minst, hva gjør du om barnet ditt ikke får opplæring og hjelp?

Nøkkel 3:

Ta vare på deg, mamma!

Hvordan du kan ta vare på deg, kjære mamma! Det er tøft å være mamma til barn som har vansker i skolen over tid. For å hjelpe andre, trenger du å tenke litt mer på deg selv, slik at du kan stå i det over tid

Du vil få månedlig tema for hvordan du, kjære mammakan ta vare på deg selv i en hektisk hverdag, slik at du unngår å bli syk av stress, og få tryggheten på at du er god nok som mamma..

Hva er Løvemamma Portalen?

 • En 100 % nettbasert  medlemsportal, som du kan bruke akkurat når det passer deg
 •  Norges eneste medlemsportal for deg som har barn med vansker i skole
 • Her finner du de viktigste tema du trenger om skole, for hver måned i skoleåret, fra august - juni, (og tips for juli også). Og du finner alt du trenger på ett sted, slik at du kan hjelpe ditt barn, gjennom hele skoleåret. Jeg har erfart: Det er avgjørende for varige endringer!
 • Du blir del av et fellesskap med løvemammaer i samme situasjon som deg, så du slipper å stå  alene
 • Du vil spare hundrevis av timer med å  være medlem i LØVEMAMMA Portalen, for du slipper å finne ut av alle tema på egen hånd!  Tid du kan bruke til å ta vare på deg selv og familien din.  Alt du trenger å gjøre er å sette av tid og bestemme deg for å gjøre
 • Du kan være trygg på at alt jeg deler med deg er i tråd med Opplæringsloven forskrifter og andre dokument som er styrende for skolen i Norge

I tillegg vil du få:

Egen facebook-gruppe med  inspirasjon og hjelp fra meg

 Du får tilgang til en lukket Facebook-gruppe, kun for Løvemamma Portalen.  

Jeg er her for deg. Du stiller meg spørsmål, og jeg svarer deg ukentlig i den lukkede facebook gruppa vår, og viser deg veien til neste trinn.

Her kan du ta opp spørsmål om skole, hvordan hjelpe barnet ditt til å få tilbake tro på seg selv, eller hvordan du kan ta vare på deg selv i hverdagen.

(Verdi kr 2 000,- pr. mnd)

EKSKLUSIVE temasamlinger,

kun for medlemmer

Hver måned har vi egen temasending om månedens viktigste tema, kun for deg som er medlem i Løvemamma Portalen. Du kan komme med ønsker på valg av tema. 

(Verdi kr 695,- pr. måned)

tilgang til Løvemamma Portalen NÅ!

Vet du hva? De fleste foreldre venter for lenge med å søke hjelpe for barnet sitt i skolen. Du og jeg håper at det skal gå over.... Jeg vil være ærlig med deg: Har barnet ditt vansker i skolen, vil det ikke gå over av seg selv!


Hva skjer om du venter for lenge? Vanskene til barnet ditt blir bare større.. og det tar enda lengre tid å hjelpe barnet ditt. 

Kr 397.- pr. måned (ingen bindingstid)

Eller 12 måneders program: Betal for 10 måneder, få 2 måneder gratis

 

Løvemamma portalen

Velkommen ​

inn!


BONUS til deg som blir med i dag:

BONUS 1: Hvordan hjelpe barnet ditt til å bli mentalt sterk

Hjelp barnet ditt få tro på seg selv. 

4 ukers nettkurs
(Verdi kr. 2.499,-)
NB!Denne bonusen går ut snart

Bonus 2:
God nok mamma! 

Bli med på 10 dagers kick off med tema: God nok mamma
(Verdi kr. 1.999,-)


En Løvemamma er:

En sterk og modig mamma, som beskytter barnet sitt og sier tydelig fra om det er nødvendig!


Som i tillegg er raus, deler erfaringer og heier på andre mammaer i samme situasjon!


Helene Ruud Lunner,  

Løvemamma utvikler

Dette sier medlemmer om
 Løvemamma Portalen:

Jeg vil anbefale kurs, coach eller veiledning med Helene ,fordi hun virkelig bryr seg  om barnet dittog deg som mamma. 

Hun veileder deg ut fra hva DU trenger!

Før jeg startet å jobbe med Helene stod jeg i en utrolig vanskelig livssituasjon. Barnet mitt hadde det tøftog jeg var nylig blitt enke sommeren førJeg følte at skolen ikke hørte  meg, og jeg hadde verken tid eller overskudd til å sette meg inn I alt med skolen for mitt barn.


Etter at vi begynte å jobbe sammen, har barnet mitt og jeg fått en total endret hverdag.stedet for bråk og frustrasjon rundt skole og lekser, har jeg senket skuldreneog blitt mer avslappet og trygg. Nå har jeg en kyndig veileder ved min side som har skapt mer harmoni og glede i vår hverdag. 


Veiledningen jeg får av Helene er  konkret og lettfattelig, og er det noe jeg ikke forstår er det bare å spørre. Hun gir meg en oppskrift  det jeg trenger, så jeg slipper å bruke timesvis  å utsette og å grue meg for oppgaven som ligger foran meg. I tillegg vet jeg at hun står  sidelinjen og heier frem barnet mitt og meg.  

 

Først lurte jeg  om det var verdt å betale for hjelpSå var spørsmålethajeg rådJeg stilte meg spørsmålHva er verdien  mitt barn og min tidJeg fant ut at med noen omprioriteringer får jeg mer sjelefred med å abonnere  Løvemammaportalen og hjelp fra Helene, enn  abonement  Tara og Costume eller ta en kaffe latte  kjøpesenteret. 


Jeg kjøper meg  mer fritid og spisskompetanse, som gjør at jeg kan bruke min virkelig tid på barnet mitt og MEG. Jeg som mamma har det  100 ganger bedre med meg selv, med barnet og med skolesituasjonen.  Jeg har rett og slett oppnådd sjelefred ❤️ 

  

Det hadde tatt meg minst 6 månedermest sannsynlig ett år å sette meg inn i lover og forskrifter om skoleog den tiden hadde ikke jeg ikkeVi har  oppnådd harmoni og trygghet for skolesituasjonen til min sønn.  


Jeg kan aldri  takket Helene nok fordi hun har gått veien og gjort sine erfaringer som mamma, og at hun deler sin kompetanse som fagperson, for å hjelpe barna våre som strever i skolen, oss mammaerog våre familier

Inger K. Mikalsen// mamma

mamma i solnedgang

Før jeg ble medlem i Løvemamma portalen, følte jeg meg veldig usikker på hva jeg egentlig kunne forvente av hjelp fra skolen til barnet mitt. Og ikke minst, hvordan jeg skulle gå frem for å få hjelpa som mitt barn hadde behov for hjelp i skolen.

Nå har jeg blitt trygg på hva jeg kan forvente, og barnet mitt har fått en mye bedre skolehverdag.


Det jeg liker aller best med Løvemamma portalen, er den profesjonelle hjelpen jeg får fra Helene, som er erfaren fagperson i skolen.


Før jeg meldte meg inn, var jeg nysgjerrig på hva det var. Jeg vil anbefale Løvemamma portalen for andre mammaer, fordi den har lært meg hvor viktig det er å forstå skolesystemet, og ha et positivt fokus på skolen. Det har gitt mitt barn nødvendig forutsigbarhet og mestring i skolehverdagen!

Tove Wiig Holmen // mamma 

dame glad - med sol!

For første gang på 4 år har første skoledag startet uten gråt og redsel for at mamma skal gå! 

Tusen takk Helene for råd om tidlig forberedelser og kontakt med skole her i Løvemamma portalen!

Sylvia Meijer // mamma

ADHDmamma - trist og bekymret, ser utover havet

Jeg har kommet i gang med Løvemamma Portalen. Det går så bra.

Masse gode råd og tips fra deg som fungerer. Takk. Og det er så bra at månedens tema som går på barnets mestringsfølelse. 

Tusen takk! Du hjelper mange med din innsats. Helt klart!

Wenche Sandvik Ugelvik // mamma 

Løvemamma Portalen er for deg som: 

 • Er bekymret for barnet ditt i skolen...
 • Har barn med vansker som har vart over noe tid. Skolen har satt inn noen tiltak, men det hjelper ikke noe særlig for barnet ditt
 • Har barn med kjente vansker i skolen, og dette har vart over tid. Som eksempel: Angst, vegring for skole, ADHD, dysleksi. Barnet ditt får kanskje noe eller lite hjelp i skolen. Uansett så trenger barnet ditt noe mer. Du vet bare ikke hvordan du kan få det til. Du trenger støtte og hjelp i en krevende hverdag, for å ivareta både barnet ditt og deg

Den er IKKE for deg som:

 •  Ikke vil sette av tid, eller ta jobben med å hjelpe barnet ditt
 •  Sier du aldri har tid til å jobbe med innhold i Løvemamma Portalen
 • Alltid skylder på alle andre for at barnet ditt strever i skolen 

Bli med på en liten omvisning i Løvemamma Portalen:

 


Dette er noe av det du vil lære:

Du vil finne ca.  100 leksjoner, med videolæring og dokumenter til å printe ut inne i Løvemamma Portalen! Jeg vil i tillegg hver måned komme med en overraskelse på nytt tema. Alle leksjoner blir revidert og justert, om det er behov utfra endringer i Opplæringsloven eller andre retningslinjer. 

I tillegg vil du finne bonus med ulike tema av verdi for barnet ditt og deg!

01

 • Tips for å oppnå godt samarbeid hjem - skole
 • Tema overgang fra ferie til skole. Vet du? Mange av barna våre har vansker med å komme tilbake på skolen etter ferie .
  • Temaet er aktuelt, etter alle ferier gjennom skoleåret, høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie.Du får mange tips som vil hjelpe deg, slik at du kan forberede barnet ditt på overgang ferie - skole, og hjelpe slik at oppstarten blir best mulig
  • Mentale tips til barnet ditt.. Hvordan bygge selvfølelse og tro på seg selv?  
 • Hvordan kan du som foreldre ta vare på deg selv.. unngå å bli utbrent og syk. Du får hjelp til å planlegge skoleåret.. 

02


 • Tilpasset opplæring. Hva er det? Hva gjør jeg for å hjelpe barnet mitt så hun får opplæring hun trenger? Og hvordan får jeg med skolen? Du får hjelp, trinn for trinn!
 • En verktøykasse med tiltak for barnet ditt som har vansker med fag, det sosiale i skolen eller organisering av skoledagen!
 • Lekser: Hvordan hjelpe barnet mitt som strever med lekser? 
 • Barnet mitt har det ikke bra på skolen, hva gjør jeg?
 • Månedens mentale øvelse: hvordan kan barnet mitt bli mer sosial og få venner? 
 • Månedens foreldreøvelse: Hvordan takle stress i hverdagen?

03

 • Tiltak i skolen for barnet ditt som strever med det sosiale, eller har emosjonelle vansker
 • Hvordan planlegge og gjennomføre møte med skolen?
 • Foreldreseminar - LIVE, tema er lekser 
 • Spesialundervisning i skolen, hva er sakkyndig vurdering, enkeltvedtak og IOP?
 • Månedens tema for barnet ditt: Hvordan hjelpe barnet mitt til å få tro på seg selv
 • Månedens foreldretema: Få mine 7 tips for å skape deg en god dag!

04

 • Hva er kjennetegn og symptom på angst eller vegring hos barnet mitt?
 • Hva kan du gjøre for å hjelpe barnet ditt med angst i skolen
 • Månedens tema mental styrke: Hvordan hjelpe barnet ditt til å takle negative personer og opplevelser?
 • Månedens foreldretema: hvordan stoppe negative tanker?
 • Hvordan forberede barnet ditt på annerledesdager i skolen?
 • Oppsummering av året.. Hva vil du gjøre annerledes for neste år?
 • Oppstart på skolen etter juleferien, hvordan forberede barnet ditt?
 • Overgang til ny skole, ungdomsskole eller videregående skole
 • Søknad til videregående skole

 Og mye, mye mer... 

 Se også videovisning fra Løvemamma portalen over her.

HELENE RUUD LUNNER   //  Ansvarlig


Jeg er Helene, er løvemamma, er mental trener, utvikler foreldrekurs for deg som har barn med vansker i skolen, og jobber som pedagogisk psykologisk rådgiver i skolen. 


Jeg har vært gift i 26 år med samme mann! Imponerende, ikke sant?  Og vi har 2 flotte voksne sønner jeg er superstolt av! Vi bor på Kapp, utenfor Gjøvik, med nydelig utsikt over Mjøsa. 


Jeg har  mer enn 25 års erfaring fra skolen, og har møtt tusenvis av elever og foreldre, som lærer, skoleleder, og har også  hatt ansvar for lærlinger og lærekandidater. Nå jobber jeg som pedagogisk psykologisk rådgiver i skolen. Min hverdag er i praksisfeltet, i møte med ungdom og foreldre!


Sist men ikke minst, er jeg mamma.. det er hovedgrunnen til at jeg deler med deg! 

Helene Ruud Lunner

Jeg har erfart at livet ikke alltid blir som forventet, og mitt liv tok en uventet retning da jeg fikk en nydelig sønn med ADHD, lærevansker, dysleksi,  dyskalkuli og enda noen flere tilleggsvansker for over 20 år siden. Jeg levde i flere år med følelsen av bekymring og maktesløshet. Da min sønn gikk i 3. klasse på barneskolen, bestemte jeg meg for å gjøre alt, for at han skulle få oppleve mestring og glede i skole og hverdagen. Jeg ble en løvemamma!


I dag ser jeg at: Uten min innsats, hadde min sønn mistet muligheten til å fullføre videregående skole, allerede tidlig i barneskolen. Nå har han FULLFØRT OG BESTÅTT!  Han har også vært student på et utenlandsk universitet, og nå har han fått drømmejobben!


 INGEN trodde det var mulig kun for få år tilbake, unntatt meg da! 


Jeg ble selv syk da vi hadde som tøffest! Jeg var utslitt, og stoppet først opp da jeg var langt inne i den berømte veggen.. Takket være alt jeg kan om mental trening, har jeg fått tilbake helsa mi og livet!         

Alle mine erfaringer og kunnskap etter 25 år i skolen,  og alt jeg kan om hvordan hjelpe barna våre til å få tilbake tro på seg selv., har jeg nå samlet i Løvemamma Portalen!


Jeg brenner for hjelpe deg, slik at du kan hjelpe barnet ditt!

Derfor inviterer jeg deg inn i LØVEMAMMA Portalen!


Velkommen inn!

Dette sier andre mammaer...

adhdmamma strand alene

Min sønn er nå blid og fornøyd, og trives mye bedre på skolen!

Før var jeg usikker på hva vi kunne be om hjelp til fra skolen, og jeg følte meg "liten" i møte med skolen til mitt barn 

Gode møter og kommunikasjon med skolen før og etter skoleoppstart, har gjort at min sønn er blid og fornøyd og trives nå mye bedre på skolen. Han har fått  en ryddig og forutsigbar hverdag, med faste grupper av elever og lærere.

Lekseplan er forenklet, og lekser har blir overkommelig for både sønnen min og meg. Skolen har blitt kjekkere!!!

Bli med i Løvemamma Portalen! Det er lite å tape, og potensielt mye å vinne.

Mamma  //  Medlem fra høsten 2018

MAMMA - glad!

Det beste med Løvemamma Portalen er at det er lukket gruppe, hvor jeg trygt kan dele sårbare ting om barnet mitt!

At det er en lukket gruppe hvor man kan dele sårbare emner rundt

barn/skole trygt. Høre andres historier å vite at man ikke er

alene.

At jeg kan stille skreddersydde spørsmål og få skreddersydde svar til mitt behov.

mamma//  medlem fra høsten 2018

dame glad - med sol!

Løvemamma Portalen er gull verdt for å gå tips, råd og veiledning! Jeg blir trygg på på hvordan hjelpe barnet mitt, slik at hun får det bra i skolen!

Løvemamma Portalen har mye informasjon på en oversiktelig og ryddig måte. Den er profesjonell!

Det aller beste er følelsen av at jeg ikke står helt alene med barn som strever i skolen!

Og den positiviteten jeg føler vi har i gruppa her. Jeg blir motivert til å stå på. Jeg får håp om at det likevel kan gå bra med barnet mitt!

               mamma  //  medlem fra høsten 2018

 12 måneders medlemskap

Betale for 10 måneder 

Kr 3 997,-

Spare kr 7 94,-  

 • Bli medlem i 12 måneder - spare 2 måneders betaling. 
 • Dette er for deg som virkelig ønsker å få til beste løsninger for ditt barn i skolen i 2020
 • 10 dagers angrefrist

Betale hver måned
Kr 397,- 
 • Nå 20% rabatt.
 • Du betaler hver måned
 • Ingen bindingstid 

Den beste tiden for å starte Løvemamma Portalen er NÅ!

Vet du hva? Ingen elever får plutselig store vansker i skolen....

Det kommer over tid!

Som oftest fordi barnet ditt ikke får hjelpa hun/han trenger... tidlig nok!Har du lyst til å bli med, men..

Jeg har ikke tid nå...


Løvemamma portalen er fleksibel og passer inn i en travel hverdag. Du har tilgang til alt innhold 24/7, og kan se og høre, akkurat når det passer deg.


Jeg har ikke råd nå..


Ja, det er en månedlig kostnad på å bli medlem.. Du får nå en bonuspris på 14 kroner dagen, for å hjelpe barnet ditt som har vansker i skolen! 

Tenk nøye gjennom:  Hva skjer om barnet ditt forsetter å streve i skolen.. uten å få hjelpa hun/han trenger og fortjener? Hva skjer om du ikke melder deg på Løvemamma portalen?

Høres ut som mye jobb...


Jeg legger opp portalen, slik at du kun trenger å sette av 4-5 timer i måneden. Dette inkluderer å se video og tid til å gjøre. Du kan selvsagt bruke mye mer tid om du vil, men dette kan du også ta etter hvert. Dersom du skulle gå glipp av noe, husk at du har tilgang til alt innhold så lenge du er medlem!

Hva om jeg ikke liker portalen?

Jeg er så sikker på at du vil få stor nytte av12 måneders program i Løvemamma portalen, at jeg gir deg 100% pengene tilbake garanti i 10 dager. Så du kan teste det ut uten risiko fra innmeldingsdato.

For deg som velger å betale hver måned: Du kan NÅR som HELST melde deg ut - ingen bindingstid.

Har du spørsmål til meg?

Jeg ønsker å høre fra deg! Ta kontakt:

Mail: helene@helenelunner.no


Copyright 2019, HR Lunner AS

Personvern