Jeg fikk vond klump i magen 1. august😥

 I mange år fikk jeg alltid en vond klump i magen når kalenderen viste 1. august😔

Denne dagen markerte slutten på sommer og ferie. Hvert år ønsket jeg at juli kunne vare litt lenger. Deilige feriedager hvor vi kunne ha det fint sammen som familie, uten å tenke på bekymringer for barnet mitt og skole.

Jeg følte meg heller ikke klar… trengte mer tid for å samle overskudd før oppstart av nytt skoleår.

Hvorfor var denne overgangen alltid så vanskelig? Jeg visste at august var tid for å brette opp ermene og starte opp:

  1. Forberede overgang fra ferie til skole, slik at min sønn fikk god start på nytt skoleår. Vi trengte å komme gradvis ut av feriebobla, og tilbake til skolehverdagen
  2. Tid for å kontakte skolen på nytt. Å forberede skolestart virket imidlertid overveldende…
  3. Hva er viktig å få på plass før nytt skoleår? Og hva gjør jeg i hvilken rekkefølge? Å finne ut av dette ansvaret som foreldre,føltes ensomt

Varm hilsen fra Helene


PS! Om du kunne fixe en ting for barnet ditt og skolestart, hva vil det være? Jeg ønsker å høre fra deg, bare svare på mailen her

PS2! Følg med utover høsten på inspirasjon, læring og nettseminar jeg deler ukentlig.

For deg som ønsker mer hjelp og støtte: Jeg tilbyr nettkurs og veiledning for deg som er foreldre til barn med utfordringer i skolen, eller kurs/veiledning til skoler om tema skoleangst og vegring. Om du ønsker å finne ut mer, ta kontakt med meg

>
Skroll til toppen