logo Hr Lunner AS

Drømmer du om at barnet ditt går på skolen hver morgen?

Ønsker du mest av alt en hverdag der barnet ditt mestrer skolen, og får hjelp som virker? 

Og du kan oppleve å få mer overskudd i egen hverdag, og gå på jobb uten å bekymre deg for barnet ditt hjemme?


Orker ikke barnet ditt å gå på skolen?  

Har barnet ditt økende fravær fra skolen, og er du bekymret for hva skjer med barnet mitt?

Enten hun/han er noe borte fra skolen, eller helt hjemme: Barnet ditt og du har det vanskelig, og trenger hjelp.


Jeg inviterer deg inn på foreldrekurs, slik at du kan hjelpe barnet ditt som har vansker med å være på skolen. 

Her vil du finne ut:

 1. Hvordan du vil forstå og takle ditt barns utfordringer. 

 2. Få hjelp til å finne årsaken til at ditt barn ikke vil gå på skolen 

 3. Er det barnet ditt som ikke vil, eller skulker

 4. Er det medisinske grunner for fraværet dere bør utrede? 

 5. Eller kan det være at barnet ditt har utviklet vegring for skolen? 

 6. Når dette er kartlagt, så kan vi jobbe videre.


Du vil se at ditt barn er unikt og oppskriften til en positiv hverdag finnes her for deg. Du kan få til en varig endring for barnet ditt. Dette er kurset som gir deg det du trenger for å hjelpe barnet ditt opp av senga, til en skolehverdag hvor barnet føler seg sett, og det går fint å være på skolen. 


Foreldrekurset: Skolevegring - fra kaos til mestring, hjelper deg, slik at du kan hjelpe barnet ditt tilbake i skolen.

 


For deg som lurer - hva betyr egentlig skolevegring?


Det er et barn som ønsker å gå på skolen, men som ikke mestrer - klarer ikke! Det har altså ikke noe med viljen til barnet ditt å gjøre, men evnen! Barnet ditt trenger hjelp - derfor dette kurset!

Ja, jeg vet også at det brukes ulike navn, og at det ulike oppfatninger av hva som er rette ordet.


Jeg velger å bruke skolevegring - barnet har en vegring for skolen. Andre kaller det skolenekting, eller bekymringsfullt skolefravær. Det er betydelig sterkere og mer alvorlig enn for barnet som ikke vil gå på skolen av andre årsaker.


Forskjellen her er tema i modul 1 i kurset! Jeg velger å fokusere mer på løsning, uansett hva vi kaller utfordringer til barnet vårt. 

Bonuspris Kr 5 497,- 


Mulig delbetaling: 4 måneders plan  

14 dagers angrefrist


Er skolehverdagen et kaos? 

Kjenner du igjen dette? 

 • Har barnet ditt vansker med å være på skolen og opplever du stadig økende fravær fra skolen?
 • Har barnet ditt «vondt i magen eller kroppen» flere ganger i uken?
 • Starter dagen med tårer og trusler?
 • Opplever du en kamp hver morgen for å få barnet ditt på skolen?
 • Har du brukt opp all din energi før du kommer på jobb?
 • Gruer du deg til ferien, for da vet du at det blir krevende å starte opp skolehverdagen igjen?
 • Er du trist fordi du ser at ditt barn ikke får den hjelpen han/hun fortjener?
 • Er du usikker på hva du skal gjøre for å få ditt barn på skolen?
 • Er du usikker på hva du skal gjøre for å hjelpe ditt barn ut av den negative spiralen, mer og mer hjemme?
 • Opplever du at vennene av barnet ditt stadig blir færre?
 • Og midt oppi alt dette, har barnet mitt mista troa på seg selv..

Når du nå svarer ja på disse punktene og har utelukket skulk og medisinske årsaker: Det kan være at barnet ditt har utviklet angst for skolen, det vi kaller skolevegring. Andre kaller det skoleangst, skolenekting, eller bekymringsfullt skolefravær. 

 Uansett, det er mulig å hjelpe de aller fleste barna våre tilbake i skolen, med rett tiltak. 

Du er ekspert på barnet ditt ! 

Jeg har selv erfart at livet ikke alltid blir slik du forventer. Jeg er mamma til en gutt som nå er 24 år. Han er helt fantastisk, men det var ikke alle som så det da han var yngre. I mange år bestod livet av bekymringer og våkenetter. Jeg har levd med følelsen av skam og maktesløshet. Hvorfor var ikke mitt barn som alle andres?

bilde meg blå kjole


Så bestemte jeg meg for at min gutt var så verdifull at jeg skulle gjøre alt som stod i min makt for å hjelpe han til å føle mestring i skolehverdagen. Han har fullført og bestått videregående, har studert på utenlandsk universitet, og nå har han fått drømmejobben sin.

Jeg velger å se på mitt barn som et uferdig hus. Først var materialene som ble brukt litt skjeve. Byggeklosser som hadde en knekk eller hakk. For noen mistet byggeklossen da sin verdi, for meg så vokste kjærligheten. Jeg elsker gjenbruk, og kaster ingenting bare fordi det ikke passer i normalen.


Sakte satte vi sammen disse litt utfordrende byggeklossene, og i dag har vi bygget et stabilt fundament med en vakker bygning på toppen som tåler både vær og vind som prøver seg. Vi har bygget en solid grunnmur med et stabilt reisverk, som gjør at huset står stødig i når det er storm i kastene. Forsøk å se på ditt barn og de utfordringene dere går igjennom på samme måte. Uansett hvilke vansker barnet ditt har, om det er med eller uten diagnoser som: ADHD, dysleksi, angst eller andre, er det håp. 


Med byggeklossene satt riktig sammen og godt verktøy i verktøykassen så blir det en robust bygning. Skolevegring kan snus til å bli skolemestring!

Kjære mamma og pappa, hvordan har du det egentlig?

Føler du at byrden tynger deg hver dag?

Kanskje kjenner du på skam over at du har et barn som ikke passer inn i de fastsatte rammene som skolen er. Jeg vet det kan være utfordrende å være sosial, for da snakker «alle» om de fantastiske barna sine. Du kan ikke si det samme, uten å kjenne på klumpen i magen over at du ikke klarer å hjelpe barnet ditt.


Du elsker barnet ditt over alt, men hverdagen er vanskelig. Det føles så tungt og krevende og du er helt rådvill. Det er akkurat som om du står på start i stigespillet og kaster terningen. Men du rykker aldri ut fra start. Når du endelig rykker frem ett hakk, så ramler du ned stigen til start igjen. Det er tøft å stå i, kjære deg!.


Tidligere var mine dager veldig utfordrende. Jeg startet hver morgen med en kamp, og var svett og utslitt før klokken var 8. Når jeg kom på jobb, så hadde jeg lite å gi. Så skapte jeg teknikkene for å hjelpe min sønn. Nå er jeg så klar for å dele de med deg, hvordan du kan hjelpe ditt barn til å føle skolemestring.


Jeg skapte en hverdag der min sønn våknet opp, ordnet seg, og ble mer selvstendig. Han var klar for å gå på skolen. Jeg gikk på jobb med energi og glede fordi jeg visste han var trygg og følte at han hadde det bra. Om kvelden kunne vi snakke om de gode tingene dagen hadde gitt og hva vi forventet fra dagen i morgen. Sakte, men sikkert begynte han å føle at han også fikk til noe på skolen, og han klarte å fullføre og bestå videregående skole til tross for at ingen andre enn meg trodde at det var mulig.


Vi hadde for det meste et godt samarbeid med skole og hjem. Jeg fant de riktige verktøyene for å montere byggeklossene sammen. Det viser seg at det er avgjørende å få ulike fagpersoner til å samarbeide i skolen, til det beste for ditt barn. Slik kommer helheten i bildet kommer frem og du kan hjelpe barnet ditt.   


Nå kan du få tilgang til de samme verktøyene som virker. 

Jeg har hjulpet 1000-vis av barn og deres foreldre. Det gir meg så stor glede å vite at jeg nå skal få lov til å bidra til at du klatrer oppover stigene, og kan hjelpe barnet ditt og deg på veien til målet. Du kan få teknikker som dytte barnet ditt oppover i stigespillet og blokkere for de stigene som ramler nedover. Nå er det slutt på dagene der du faller ned til start og må begynne på nytt.
Hva er min bakgrunn for å hjelpe deg?


I tillegg til å være mamma med erfaring, så har jeg over 25 års erfaring fra skolen, jobbet med tusenvis av elever og foreldre. Jeg jobber nå som pedagogisk psykologisk rådgiver, og er mental trener og NLP coach.


Jeg brenner virkelig for å hjelpe deg som har utfordringer med barnet ditt som strever med å orke å gå på skolen.  Det trenger ikke være slik, det er bare ikke alltid like lett å vite hvilken stige du skal klatre. Jeg vil gi deg verktøyene til å lede deg på riktig spor. Rett og slett kaste terningen med riktige tall så du treffer stigene som tar deg til mål.


bilde meg blå kåpe

Barnet ditt KAN oppleve skolemestring!

Kurset Skolevegring - fra kaos til mestring, er skapt som et svar på dine drømmer.  


Tenk hvordan det vil det være for deg å våkne opp og barnet ditt er påkledd og klart for å gå på skolen. Da kan du gå på jobben din og blomstre på din arena. Du har en god dag fordi du vet at barnet ditt er trygg og glad. 


Om kvelden kan dere snakke om hvor fin dagen har vært og hvordan dagen i morgen skal bli. Dere finner roen i familien og har overskudd til å gjøre sosiale ting med venner og andre. Dere smiler fordi dere har gode dager der barnet ditt takler sin skolehverdag og føler mestring. Og så skjer det samme i morgen også. Du trenger ikke lenger å ha utallige timer i søvnløs tilstand der du bekymrer deg for hvordan neste morgen skal bli. Du våkner uten klump i magen for om barnet ditt står opp eller ikke.  


Det er mulig å gå fra skolevegring til skolemestring når du har de riktige teknikkene i ryggsekken og pennalet fylt med spisse blyanter.  


I onlinekurset vil du få verktøyene og skrittene du trenger å ta for å være en trygg mamma som hjelper ditt barn i kjærlighet. 

Her vil du få hjelp til å forstå hvilke skritt du må ta nå. Du får veiledning i hvilken fagperson du trenger å koble på og hvordan du skal gå frem. Ikke minst, hvilke rettigheter og plikter du har.


Vi starter helt grunnleggende, og du trenger ingen forkunnskaper om skole eller vansker til ditt barn, før du starter!


 Som foreldre er det lett for å bli en dektektiv på de beste oppskrifter og løsninger. Nå får du de samlet i et steg for steg onlineprogram. Da har du en større trygghet til å stå på det du tror på er riktig for ditt barn. Du får verktøyene du trenger for å endre rekkefølgen på klossene.  


Dette kurset vil gi deg følelsen av felleskap, og tryggheten til hva du skal gjøre, og hvordan du skal nå frem til fagpersoner i skolen. Kurset vil gi deg kloss for kloss, og hjelper deg til å sette de sammen i riktig rekkefølge, slik at du er trygg på hvilke steg du skal gå for å komme fremover. 


Hva vil du få i kurset?


 • Kurset varer i 8 uker
 • Du vil få 6 moduler i kurset, og for at det ikke blir overveldende, får du en modul for hver uke. Vi vil ha 2 uker hvor du får tid til å jobbe med innholdet.
 • I facebookgruppa vår kan du stille meg spørsmål, og jeg vil svare deg i vårt ukentlige nettmøte 
 • For hver modul vil jeg hjelpe deg og  utdyper tema, og komme med flere eksempler. Du kan stille spørsmål.
 • Når du trenger hjelp er jeg her for deg! Du roper ut og jeg vil hjelpe deg til neste trinn! 


Ingen vikarierer for deg.....

Sekken du bærer på dine skuldre er alt for tung til at du skal bære den alene! 

Nå kan ta ut pakker fulle med bekymringer ut av sekken. Du trenger ikke gjøre endringene alene, du kan ta imot hjelp av andre rundt deg. Bli med på kurset fra Skolevegring: kaos til mestring, og forstå hvilke grep du kan gjøre for deg og ditt kjære barn. Du vil få veiledning slik at du kan hjelpe barnet ditt tilbake i skolen og oppleve skolemestring.


I kurset vil du oppleve å få moduler som vil gi deg påfyll av verktøy i pennalet til å skape et barn med skoleglede. Det er ingen som jobber godt når blyanten ikke er spisset. Det blir satt fokus på hvordan du kan jobbe for å klare det. Vi skal se nærmere på hvordan dere takler situasjonen som en familie, og hva du kan kreve fra skolen.


Men, en ting jeg har lyst til å spørre deg om: Har du tenkt på at ingen kan vikariere for deg mamma?

 

Du er en viktig bærebjelke i ditt barns liv og i din families liv. Det er viktig at du tar vare på deg selv, før du hjelper andre. Det er som når du er ombord i et fly. Når de gjennomgår sikkerhetsrutinene, så blir du alltid oppfordret til å ta på din egen surstoffmaske før du hjelper ditt barn. Slik bør det være i virkeligheten også. Du er ikke til god hjelp for noen om luften går ut av deg som en tom søppelsekk.


I kurset blir du en del av et felleskap med andre som forstår hva du går igjennom. Du blir med i vår egen lukkede facebookgruppe, Skolevegring. Der vil du møte andre mammaer og pappaer i samme situasjon som deg, og jeg vil være der som en støttespiller. Jeg svarer på spørsmål og kommer med dagsaktuelle tips.


En redningsplanke for deg på en krevende dag. Du kan ta frem viskelæret og viske bort. Så kan du spisse blyanten og skape dine nye sannheter. Her kan du lette ditt hjerte og la andre bidra til å gi deg oksygenmasken. …

Byggeklossene som passer sammen

Jeg har tegnet et bilde av barnet ditt som sammensatt av byggeklosser. Hver kloss er viktig på veien for å finne skoleglede. Igjennom onlinekurset så vil du møte 4 hovedtema. .


Kurset er lagt opp som et onlinekurs med 4 hovedtema:

 1. 1
  Barnet ditt
 2. 2
  Deg som foreldre (du kan fint gjøre kurset alene som foreldre)
 3. 3
  Skole
 4. 4
  Tiltak som vil hjelpe barnet ditt og deg

Kurset er delt opp i 6 moduler, eller byggeklosser som jeg kaller det her her. Det vil gi deg en vei du kan følge med trygghet. Som vil vise deg nyttige videoer med informasjon, huskelister du kan printe ut til daglig bruk og oppgaver du kan gjøre for å bli tryggere på din vei.


Hver uke skal vi møtes i en spørsmål- og svarrunde, der du vil treffe andre i samme situasjon. Du kan søke råd og støtte i gruppen. For du tenkte vel ikke at du var alene om å ha et barn som opplever skolevegring?


Forskning viser at det er i gjennomsnitt 1 barn i hver klasse som har vegring for skolen. Jeg vil lede  deg gjennom  viktige tema og gi deg støtte for situasjoner dere står oppi.

Bonuspris Kr 5 497,-


Mulig delbetaling: 4 måneders plan  

14 dagers angrefrist


Del 1: HVa er det med barnet mitt?

Vi skal sette fokus:

 • På barnets nåsituasjon, bekymring og utfordringer
 • Å kartlegge årsaken til at barnet ditt ikke mestrer skolehverdagen
 • Få innsikt i hva skolevegring egentlig er
 • Kartlegge ditt barn
 • Utforske oppgaver som vil gi deg svar

Del 2: vegring for skolen.. hvorfor mitt barn?

Vi skal se nærmere på:

 • Kjennetegn på vegring for skolen
 • Hvorfor mitt barn? Årsaker 
 • Risikofaktorer det er lurt å være klar over
 • Oppgaver som vil hjelpe deg med å kartlegge barnet ditt

del 3: Hva vil hjelpe mitt barn?  

 • Tiltak som hjelper til med å få barnet opp og ut av døren om morgenen
 • Rutiner hjemme.. hva vil hjelpe barnet mitt og meg?
 • Hvem skal ta ansvar for hva
 • Hvor kan du søke hjelp
 • Gode suksesshistorier til inspirasjon

Del 4: 

Hvordan ta vare på deg som FORELDRE, og stå i det?

 • Hvordan stå i det å være foreldre til et barn som har vansker med å være på skolen? 
 • Hvordan snu følelsen av ikke kunne hjelpe ditt barn til en suksess historie?
 • Hva kan du som foreldre gjøre, egentlig?
 • Hvordan kan du som foreldre ta vare på deg selv, og unngå å bli utslitt, for ingen vikarierer for deg!
 • Hvordan ta vare på søsken og hele familien?
 • Gode suksesshistorier til inspirasjon

del 5: Hva kan vi forvente av skolen?

 • Første tegn på mistrivsel
 • Hva kan vi forvente fra skolen? Hvilken hjelp virker i skolehverdagen?
 • Hvordan tar vi kontakt med skolen for å få hjelp?
 • Konkrete tiltak for samarbeid hjem-skole

del 6: Veien tilbake til skolen og hverdagen..

 • Hvordan samarbeider vi med skolen?
 • Hvilke fagpersoner utenom skolen kan hjelpe oss på veien?
 • Hvordan bør vi jobbe? Hvem gjør hva? I hvilken rekkefølge?
 • Hvilke tiltak vet vi hjelper? Hva bør vi gjør mere av?
 • Vær forberedt på både oppturer og nedturer underveis

Dette sier andre kursdeltakere:

Jeg anbefale kurset  det sterkeste

Profesjonell hjelp fra første stund


Før jeg startet på kurset: Skolevegring - fra kaos til mestring, var hodet fullt av tanker om hva jeg skulle gjøre for barna mine som ble mer og mer borte fra skolen. Jeg visste ikke hvor jeg skulle starte, og hva jeg skulle gjøre til rett tid.

føler jeg meg mye sterkere, og vet jeg vil klare å det til!


Barnet mitt føler mestring med riktig fokus, når de rette tingene gjøres og med små skritt av gangen.

Det jeg likte aller best med kurset, var å få konkrete råd som hjelper meg mye I hverdagen. Det å vite at jeg har støtte og hjelp fra Helene, og at hun hjelper meg på vei fremover. Det gir meg trygghet. Og ikke minst det at hun alltid møter meg med forståelse for hvordan jeg har det som mamma!


Liker veldig godt at hun motiverer meg, det gir mestring for meg, slik at jeg kan overføre det til barna mine.


Det gir utrolig styrke å få kunnskap om skolevegring slik at jeg forstår hvordan barna mine har det egentlig! Veiledningstimer med Helene er til stor nytte, da jeg får hjelp til akkurat det jeg trenger for å ta neste steg. Da kan jeg senke skuldrene, og fokusere på det jeg må, slik at jeg kan få barna mine tilbake I skolen!


Før jeg startet kurset, var jeg tvilsom til om noen ville forstå hvordan jeg hadde det. Følte meg som en dårlig mamma som ikke fikk det til, siden jeg ikke kom noen vei.


Jeg anbefale kurset det sterkesteProfesjonell hjelp fra første stund.

Det å få kunnskap om skolevegring gir meg en støtte til å forstå de  sammensatte vanskene til barna mine. Kurset gir grunnleggende gjennomgang av temaer der en kan jobbe strukturert fremover.


Fra kaos i hverdagen til at brikkene faller mer og mer på plass og både meg og barna mine. Vi opplever nå mestring!

Hilde Sollien, mamma

mamma i solnedgang

Jeg anbefaler virkelig kurset om skolevegring til andre mødre og fedre med barn, som har vansker med å være på skolen

Å stå i situasjonen over lengre tid kan oppleves svært ensomt, slitsomt og belastende både for de små/store og oss foreldre!

Kurset vil gi deg verdifull bakgrunnskunnskap, innsikt og forståelse for hva som skjer med barnet ditt, og hvordan ting kan ha blitt som det har blitt. Det vil gi deg kunnskap om hvordan du kan jobbe både hjemme med barnet og i møte med skolen. Å delta i en lukket gruppe på Facebook i regi av Helene gir også muligheter for å møte andre i samme eller lignende situasjon, noe som er flott når man føler seg som den eneste i verden.

Helene hjelper deg underveis i kurset med utfyllende svar på de spørsmål du måtte ha. Veldig nyttig!

Jeg var ikke I tvil før jeg ble med på kurset. Etter å ha deltatt i flere webinarer og livesendinger har jeg sett hvor mye kunnskap og erfaring Helene har, og hvordan hun deler dette på en god måte.

Min erfaring er at Helene, alltid tar alle spørsmål fra oss mammaer seriøst, og svarer på en utfyllende og klargjørende måte. Både med forståelse utfra egne erfaringer som mamma, og som erfaren og dyktig fagperson. 

Sissel Kristiansen, mamma

MAMMA - glad!

Min sønn er nå blid og fornøyd, og trives mye bedre på skolen!

Gode møter og kommunikasjon med skolen før og etter skoleoppstart, har gjort at min sønn er blid og fornøyd og trives nå mye bedre på skolen. Han har fått  en ryddig og forutsigbar hverdag, med faste grupper av elever og lærere.

Lekseplan er forenklet, og lekser har blir overkommelig for både sønnen min og meg. Skolen har blitt kjekkere!!!


Anbefales! Bli med på kurs. Det er lite å tape, og potensielt mye å vinne.

mamma, (anonym av hensyn til barnet sitt)

En oppmuntring til deg kjære mamma

Jeg vil gjerne gi deg tryggheten på at du kan få til det du drømmer om. Som en bonus og ekstra oppmuntring på veien, vil jeg gi deg:

bilder sol - mål, 06.18

Bonus: Kom i gang hjelp i liten gruppe 

Mange foreldre forteller at det å komme i gang med kurs, er ett hinder i en travel hverdag. Derfor ønsker jeg  å hjelpe deg, slik at du raskt kommer i gang med å gjøre - det er avgjørende for å hjelpe ditt barn. Her vil vi sammen finne ut av styrker og utfordringer for barnet ditt, og hva som er første trinn for deg. Du vil få individuell hjelp, og bli trygg på hvor du starter.

 (Verdi kr 1 000)

+

bilder sol - mål, 06.18

Bonus: Egen facebookgruppe

Hver uke i 8 uker har jeg ukentlig livesending i facebookgruppa vår, med ukas tema. Her vil jeg ta opp utfordringer og dele konkrete erfaringer på hvordan gå frem. Her kan du stille meg spørsmål og jeg vil i tillegg svare deg.

 (Verdi kr 3 900)  

+


bilder sol - mål, 06.18

Gratis medlemsskap i Løvemamma portalen (2 måneder)

Her får du all hjelp du trenger for å nå frem til skolen til barnet ditt. Og du få teknikker og trinn-for trinn tips som vil hjelpe barnet ditt å få tilbake troen på seg selv. Det er avgørende for å ditt kan oppnå skolemestring. I tillegg får du hjelp til hvordan du tar vare på deg selv i en krevende hverdag. Du kan også her få ukentlige svar på dine spørsmål fra meg. Bonus kommer i uke 4 av kurset (Verdi kr 1 500)

+

bilder sol - mål, 06.18

Bonus: Gruppecoaching første uka i januar

Oppstart etter en juleferien er særlig krevende for barna våre som har vansker med å være i skolen. Vi starter skoleåret sammen, og jeg vil hjelpe deg i gang, i overgang fra ferie til skole! Vi møtes første uka i januar.

(Verdi kr 1 500) 


Verdiene av disse herlige bonusene er kr 7 900,-

Verdi kurs:                                                 kr   5 900,-

SUM                                                             kr 13 500,- 

ALT DETTE I DAG FOR KUN KR 5 497,-

Du får tilgang til kurset i 365 dager, og kan bruke det som oppslagsverk så ofte du bare vil, også etter at de 8 kursukene er over!

Det vil si at du investerer 13 kroner dagen for å hjelpe barnet ditt. Hvor mye betyr det for ditt barn og deg å få hjelp? 

Hvem er du  som vil finne dine løsninger i kurset? 


Rekk opp hånda om:

 1. 1
  Du er sliten av å gå med en vond klump i magen og føle deg stresset for barnet ditt
 2. 2
  Du bruker enormt med tid til å bekymre deg for hvordan det skal gå med barnet ditt
 3. 3
  Du bruker så mye tid på å finne løsninger som kan hjelpe barnet ditt, at du nesten er blitt som en hobbydektektiv
 4. 4
  Du sliter med å finne motivasjon til å få barnet ditt opp av dynen og på skolen
 5. 5
  Du opplever at barnets venner forsvinner, i takt med at antall fraværsdager øker
 6. 6
  Du har ikke ork til å være sosial
 7. 7
  Skolevegringen rammer dere som en familie, du har dårlig samvittighet for dine andre barn
 8. 8
  Partneren din får ikke oppleve deg med masse overskudd
 9. 9
  Du takler ikke jobben din, fordi oppfølgingen av barnet ditt tar alt du har

KURSET ER IKKE FOR DEG SOM:

JA, jeg er ærlig med deg:

 1. 1
  Ikke ser at ditt barn er unikt
 2. 2
  Som tenker at du ikke har tid til å skape trygge rammer for ditt barn, fordi det krever noe av deg
 3. 3
  Føler at livet er urettferdig og det er andres feil at barnet ditt lider av skolevegring
 4. 4
  Ikke er klar for å gjøre endringer i livet for å få til det beste for deg og ditt barn
 5. 5
  Skylder på alle andre for hvordan du har det og hva som skjer med deg

Er det noe som stopper deg fra å komme i gang?

Jeg har ikke tid nå...

Enn om jeg mislykkes?

Dette høres ut som mye jobb..

Jeg har ikke råd...

Er dette for godt til å være sant?

Din investering - du velger det som er best for deg:  

Onlinekurs: Fra kaos til mestring! 
En betaling
Kr 5 497,-

SPAR KR 500

 •  Kurs over 8 uker med 6 moduler
 • Ukentlig livesending i gruppa vår om ukas tema og praktiske eksempler
 •  Vår egen facebookgruppe hvor du kan stille meg spørsmål og få hjelp
 • 14 dagers angrefrist
Onlinekurs: Fra kaos til mestring! 
VIP
Kr  9 995,-
 • Dette er for deg som ønsker individuell hjelp og støtte i 12 uker
 •  Du får 4 samtaler med meg, 1-1, og i tillegg oppfølging underveis. Vi lager plan for deg, og du får hjelp trinn for trinn
 • Dette er for deg som ønsker beste hjelp for raskeste endringer til ditt barn 
 • TA KONTAKT for mer info: mail:helene@helenelunner 

Min garanti til deg:

Jeg er så trygg på at dersom du gjennomfører kurset og gjør alle oppgavene så vil din hverdag se helt annerledes ut. Jeg vil være ærlig med deg, og kan ikke garantere at barnet ditt kommer tilbake på skolen på fulltid. Men du vil komme et langt stykke på veien fra der du er i dag i løpet av de 8 ukene, om du investerer tid og jobber sammen med oss gjennom kurset. Her vil du legge den viktige grunnmuren og gjøre de riktige tingene, i riktig rekkefølge!


Dersom barnet ditt har vært borte fra skolen lenge, tar det oftest måneder og inntil ett år å få barnet ditt er tilbake i skolen ( i følge forskere). Derfor har du tilgang til kurset og facebookgruppa vår i 365 dager!


Jeg gir deg derfor 14 dagers angrerett. Om du finner ut at kurset ikke er for deg, send meg en melding, så refunderer jeg kursavgiften omgående. Det eneste du ikke vil få igjen, er fratrekk fra 1-1 -samtale og/eller gruppeveiledning vi har hatt. Nå du har sett hvordan byggeklossene kan settes sammen for å vise verden hvem ditt unike barn er.  Det gir meg glede å vite. Håper vi ses på innsiden.

Varm hilsen Helene
Har du spørsmål til meg? Lurer du på om dette kurset er for deg?

Ta kontakt, så tar vi en liten prat.

 Jeg ønsker fornøyd kunder, og vil ikke anbefale kurset uten at jeg har tro på at det vil hjelpe deg!

Mail: helene@helenelunner.no


 


Copyright© 2021 helenelunner.no. Alle rettigheter

Personvern


>